Luxe villa El Campello huren

Luxe villa El Campello huren

VILLA EL CAMPELLO HUREN | LUXE VILLA LA FONT TE HUUR
Op zo'n 15 kilometer ten noorden van het welbekende Alicante ligt de kustplaats El Campello.
El Campello is sinds 1901 een onafhankelijke plaats, tot die tijd behoorde het tot Alicante.
Villla La Font is gunstig gelegen nabij het prachtige zand strand van Muchavista, gelegen op slechts op 5 minuten lopen van de villa. 
Playa Muchavista nearby El Campello - http://www.ambiantvillas.nl/verborgenpaginas/villalafont

Villa La Font is de perfecte villa voor een groot gezin of meerdere families of vrienden die gezamenlijk hun vakantie willen doorbrengen. Mede door het omheinde zwembad is de villa ook uitstekend geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De villa is te huur voor max 12 personen en huisdieren zijn welkom.
Villa La Font in El Campello - http://www.ambiantvillas.nl/spanje/villa-la-font/1706
El Campello heeft een scala aan winkels en fijne restaurants, de grote zandstranden en een boulevard met veel kleine winkels, bars en restaurants. Op woensdag, vrijdag en zondag is er een lokale markt. Alle benodigdheden zijn in de buurt voor een leuke en ontspannen vakantie.

VILLA LA FONT HUREN | LUXE VILLA EL CAMPELLO TE HUUR
Huur uw luxe villa in El Campello bij Ambiantvillas. Ambiantvillas is de Spanjespecialist en heeft natuurlijk ook luxe villas in El Campello. De villa's in El Campello zijn voorzien van een privezwembad en hebben vaak uitzicht op zee. De luxe villa's in El Campello zijn populair en we raden dus aan om snel te huren.

CASA ALEJANDRIA HUREN IN EL CAMPELLO
Casa Alejandria staat op één van de berghellingen in de rustige villawijk Coveta Fuma.De villa is zeer geschikt voor (kleine) kinderen, zo is er een schommel en zijn er verschillende speelattributen voor in het zwembad aanwezig. Waar u ook bent op het terras, het biedt steeds een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. 

El Campello - Ambiant Villas 
HUUR LUXE VILLA IN EL CAMPELLO ONLINE. 
Ambiantvillas biedt luxe villas in El Campello aan voor de verhuur. U kunt deze online huren via de website. U kunt een luxe villa aan de Costa Blanca uitzoeken via deze link en online vergelijken, selecteren op verschillende faciliteiten en de ligging bekijken. Al onze villa's hebben een privezwembad. Villa La Font heeft als één van de weinige een omheining om het zwembad, wat dus extra veilig is voor de kleinere kinderen. Huur uw luxe villa daarom bij Ambiantvillas. De villa's aan de Costa Blanca zijn netjes en goed verzorgt. En allen voorzien van een privezwembad. 

VILLA IN El CAMPELLO HUREN?

 

 

In the Spotlights!