Over Ambiant

Over Ambiant

Over Ambiant Villas

Het ontstaan:
Ambiant Villas is ontstaan vanuit een splitsing van werkzaamheden van het moederbedrijf Amarante Villas. Om de kwaliteit en service te kunnen waarborgen was het belangrijk om hier voldoende tijd en aandacht aan te besteden. Amarante Villas is zich gaan specialiseren in villa’s in Italie en Portugal, terwijl Ambiant Villas zich is gaan toeleggen op de verhuur van villa’s in Spanje, Mallorca, Ibiza, Griekenland en Frankrijk. 

De ontwikkeling:
Enkele leden van het Ambiant team waren zeer sterk georiënteerd op Frankrijk, maar door onze successen in Spanje (met name in Mallorca, Ibiza en de Costa Blanca) is ook hierin de focus wat verschoven. Met name Mallorca en Ibiza zijn inmiddels favoriet in ons gehele team. Door de vele relaties die we inmiddels hebben, kunnen we hier ook zeer goede service en kwaliteit bieden.

Continuïteit:
Het is van belang dat de kwaliteit te garanderen valt. Door middel van heldere afspraken met eigenaren, afspraken over onderhoudswerkzaamheden, het controleren of de afspraken worden nagekomen en het aannemen van de juiste villa’s, is de kwaliteit van
de villa’s erg hoog en proberen we de klant een optimaal gevoel van tevredenheid mee te geven. Ook zijn er extra zaken te regelen, zoals kok aan huis, autohuur, wijnproeverijen en andere services. Deze zaken dragen enorm bij aan het vakantieplezier.

Ons team:
Inmiddels is Ambiant Villas uitgegroeid tot een volwassen organisatie en zijn in alle belangrijkrijke regio’s mensen (vaak vrienden) voor het team werkzaam, die de villa eigenaren bezoeken, contracten afsluiten, kwaliteit checks uitvoeren, klanten ontvangen
en tijdens de vakantieperiode ondersteuning geven waar nodig, zorg dragen voor kloppende routebeschrijvingen, etc. Ook ons verkoopteam is kundig en bezoekt zo vaak mogelijk de villa’s, de omgeving en de verantwoordelijke mensen.

Toekomst:
De mensen bij Ambiant Villas zijn inmiddels vooral gecharmeerd van Spanje en Frankrijk. Deze regio’s zullen in de nabije toekomst dan waarschijnlijk ook het meest aandacht krijgen en hier zullen we in de toekomst nog meer aanbod verwerven. Met name de eilanden Mallorca en Ibiza zijn bijzonder favoriet. De focus ligt daarom op de ontwikkeling van Mallorca, Ibiza, Costa Blanca, Costa Brava en Frankrijk. Ook de verkoop van villa’s zal meer aandacht krijgen. Kortom, een zeer enthousiast team staat voor u klaar!

Cordial saludo,

Het team van Ambiant Villas


Toch liever naar Portugal of Italie op vakantie? Kijk dan eens bij onze collega's van Amarante Villas:
www.amarantevillas.nl  - aanbod van luxe villa’s in Portugal en Italie


 

In the Spotlights!