Luxe villa huren

Luxe villa huren

LUXE VILLA HUREN?
Wat kun je als specialist in villaverhuur nog voor dromen kunnen hebben?
We zouden kunnen zeggen dat we het allerliefste u een fantastische vakantie bezorgen op de ultime plek van uw dromen. We zouden ook kunnen zeggen: bij ons worden uw dromen werkelijkheid. Of hoe vindt u dit klinken: Bij ons huurt u een "Topvilla".  Allemaal prachtig natuurlijk en wat ons betreft is dit geen droom, maar alreeds lange tijd werkelijkheid geworden. Wij staan voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Dit zit in ons DNA en dergelijke zaken zijn als vanzelfsprekend. 

Specialisatie: 
Het is niet vanzelfsprekend dat uw vakantie een succes is. Hier zijn veel voorbeelden van in de praktijk. Fraude op internet, een villa welke er niet blijkt te staan bij aankomst, een vakantiehuis welke totaal niet onderhouden is, etc. Om kwaliteit te kunnen leveren, kennis up to date te houden, klanten genoeg aandacht te kunnen geven en u de vakantie van uw dromen te geven is het nodig om de aandacht gericht te houden op een aantal specifieke gebieden. We hebben er daarom voor gekozen om alleen nog maar villa's in Spanje, Frankrijk en Griekenland aan te bieden. Alle villa's zijn voorzien van een privezwembad. We steken enorm veel tijd in het bezoeken van de villa's, adviseren van eigenaren ter verbetering van de kwaliteit en het vinden van unieke vakantie stekjes voor onze klanten. Met trots kunnen we daarom ook melden dat we in de villaverhuur ons onderscheiden als: " De Frankrijk en Spanjespecialist.
Zo hebben wij schitterende villa's op Ibiza, Mallorca en op het vaste land van Spanje te denken aan bijvoorbeeld de Costa Blanca.
In Frankrijk hebben wij een ruim aanbod in de Provence, St. Tropez en aan de Cote d'Azur.
In Griekenland hebben wij prachtige villa's in de verhuur met een fantastisch uitzicht op zee.

Ons team:
Indirect zijn er al veel mensen betrokken bij de huur van een villa. Denk alleen al aan de onderhoudsmensen, de tuiniers, de schoonmaaksters, de autoverhuurbedrijven en de vliegmaatschappijen. Maar ons directe team bestaat uit villamanagers ter plaatse, ons inkoop/verkoopteam en onze marketing afdeling. Voor elke regio zijn er aparte villamanagers welke woonachtig zijn in de omgeving van de villa. Zij zijn bereikbaar voor advies en hulp tijdens uw vakantie. Ons verkoopteam bezoekt alle villa's, zodat zij u goed kunnen informeren over de villa's en de omgeving. 
In the Spotlights!