Extra service

Extra service

 

Ambiant Villas kan u vele verschillende extra services aanbieden om uw vakantie onvergetelijk te maken, of om uw gemak te dienen. Van autohuur tot chef kok aan huis, van een ballonvaart in de Provence, of wandeltocht door het hart van Gorges du Verdon, van fietsenhuur tot aan transfer naar de villa en wat dacht u van een baby of kinderoppas, of een heerlijke massage op locatie?  
Alles kan geregeld worden bij veel van onze villa’s. Hieronder een overzicht van de diverse services om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden. De services worden kort toegelicht, wanneer u meer informatie wenst over een bepaalde service, neemt u dan contact op via email: info@ambiantvillas.com


Ambiant Villas Kok op locatie
Heerlijke maaltijd met verse producten bereidt op traditionele wijze door een lokale kok, of door een chef kok uit de omgeving. Dit is tijdens uw verblijf in veel van onze villa's mogelijk, zowel in Frankrijk als Marokko. De prijzen variëren afhankelijk van de kok en het menu. Vergeet niet bij het boeken uw wensen wat betreft vegetarisch eten of allergieën door te geven. Wij adviseren u vroegtijdig te boeken in verband met de beperkte beschikbaarheid van kok’s in het hoogseizoen. Ambiant VillasWijnproeverij

Frankrijk is nog steeds het beroemdste en meest veelzijdige wijnland ter wereld. De Franse wijn heeft dit voornamelijk te danken aan de grote geologische en klimatologische diversiteit. Er is geen land ter wereld als Frankrijk, met zoveel verschillende wijngebieden. Bekende voorbeelden zijn de Champagne, Elzas, Loire, Bourgogne, Bordeaux en de Rhone. Deze wijngebieden en hun druivensoorten (waaronder Sauvignon Blanc, Chardonnay, Merlot en Cabernet Sauvignon) zijn een voorbeeld geweest voor veel andere wijnlanden uit de hele wereld. Informeer naar de mogelijkheden voor een wijnproeverij in de omgeving van uw villa.

Ambiant Villas Fietsenhuur
Lekker op de fiets de omgeving verkennen, 's avonds nog even naar het strand of de haven fietsen, of met de racefiets door de heuvels. Het is allemaal mogelijk tijdens uw vakantie. 
Een huurfiets is zo geregeld en kan meestal worden bezorgd bij de villa. Een toerrit onder begeleiding van een gids kan ook geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers!
Ambiant Villas Ballonvaren in de Provence
De reliëfs van de Provence, zoals de Mont Ventoux of het massief van de Luberon, zijn perfecte locaties om op te stijgen en vanuit de zonnige hemel de bossen, bergkloven en valleien in hun oker- en pastelkleuren te ontdekken. 
Eens op een andere wijze de Provence of andere delen van Frankrijk bewonderen onder deskundige begeleiding van een ervaren piloot.
Een fantastische ervaring tijdens een vakantie met uw gezin of uw partner!


Ambiant Villas Transfers
Boek uw transfer bij Ambiant Villas om onbezorgd en snel vanaf de luchthaven bij uw villa te komen. 
De chauffeur wacht u op in de aankomsthal en brengt u snel en veilig met uw bagage naar de villa. 
Informeer voor de prijs van uw transfer bij een van onze medewerkers, reserveer voortijdig in het hoogseizoen. 
Boek hier direct uw huurauto.Ambiant Villas (Bijna) Alles is mogelijk
Mochten er specifieke wensen zijn die niet worden genoemd bij de villabeschrijving, is het heel goed mogelijk dat deze toch te realiseren zijn. Geef uw wensen te kennen bij één van onze medewerkers, zij zullen al het mogelijke doen om de gevraagde extra service of wensen voor u te regelen. Ons streven is dat wij kunnen leveren wat u als klant wenst en zullen ons uiterste best doen om dit te realiseren.


                                    

                                                                    

IN THE SPOTLIGHTS!
In the Spotlights!