Altea villa huren

Altea villa huren

ALTEA VILLAS HUREN
Altea is een klein leuke stadje aan de Costa Blanca, dat ligt in de Spaanse provincie Allicante. Een heerlijk stadje dat,in tegenstelling tot de grote en bekende vakantiebestemmingen aan de Costa Blanca meer origineel is gebleven.  Daardoor kan je in Altea zowel genieten van de prachtige stranden, de zee, en het mooie weer, maar ook van het authentieke Spaanse leven, de cultuur, en de rijke geschiedenis.
Veel mensen die voor de eerste keer in Altea hun vakantie komen doorbrengen, vinden het stadje een verademing in vergelijking met andere vakantiebestemmingen aan de Spaanse kusten.

VILLA HUREN IN ALTEA MET KINDEREN
Altea is zeer vriendelijkals het gaat om vakanties met kinderen. De stranden zijn mooi en schoon en het water is vaak heerlijk van temperatuur. Heerlijk genieten van het zonnetje, terwijl de kinderen lekker spelen in het zand of op de vloedlijn.
Let altijd op uw kinderen bij open water!

Altea is een fijne bestemming om een villa te huren. Wij kunnen deze omgeving echt aanraden voor groepen vakantiegangers max 14 personen en is perfect voor gezinnen met kinderen, familievakanties,  zonvakanties, enz.

Bekijk hier alle villa's in Altea 

                 

 

In the Spotlights!